Eksamensnervøs


Mange får ødelagt deres fremtidsmuligheder pgra eksamensnervøsitet.


Moderne psykologiske metoder er nu integreret i et online-program, hvor man i 2 instruktionsvideoer lærer om baggrunden for de  nervøse symptomer og om hvordan de let behandles. Den medfølgende virtuel reality - film gør det muligt at efterprøve det opnåede resultat i en virtuel eksamenssituation siddende trygt derhjemme i en lænestol.


Symptomer: Hjertebanken, mundtørhed, rysteture, mavekneb, svimmelhed og lufthunger føles som uoverstigelige symptomer, der samtidig får hjernen til at gå i baglås.

Dette er typiske symptomer i forbindelse med selve eksamen, men der er også mange, der allerede ved selve eksamenslæsningen ikke kan udnytte deres evner, fordi de hele tiden har negative tanker om de forestående eksamener.


Gennem mental træning (podcast) kan man også lære at få styr på sin eksamensangst.


Har du brug for at kunne præsentere dit stof på en mere overbevisende måde - uden nerver - kan det foregå ved en supplerende eksamenscoaching. Hertil hører video-rollespil.

At forbedre sine eksamensevner er med til at gøre, at man føler sig mere tilpas ved eksamen - og derved kan den optimale karakter opnås. Og drømmejobbet bliver mere opnåeligt.


MERE END 40 ÅRS ERFARING MED MENTAL TRÆNING


Eksamenscoaching

pris kr 450,-

Sammen med en  eksamens-coaching

er podcasten inkluderet