Web-shop info

FOBIER:

Ca hver 5. dansker har en fobi. Det er mere end 1 million personer, så du er ikke alene. Men mange får ikke gjort noget ved det. Enten fordi ikke véd, hvor de kan få det gjort - eller de ikke tør.

Forestil dig at få kvittet din fobi for bestandig!

Dine tanker, kropsfornemmelser og undvigemøvre vil ændre sig, og du får frisat en masse ressourcer. Du tør opleve de situationer, som du ellers plejer at undgå.


At det kun tager 20 minutter hjemme i din egen lænestole gør mange skeptiske: Kan det virkeligt lade sig gøre med en podcast?

SVARET ER JA - men det mest almindelige er at gentage podcasten et par gange for at opnå den fulde effekt.

90% af brugerne opnår effekt, og 80% får det så meget bedre med disse online-programmer, at de vil anbefale det til andre.

Programmerne er baseret på mine 25 års klinisk erfaringer som praktiserende læge til forskellige fobier, men også smerter, livsstilssygdomme, studieforbedringer og sport.

Disse podcast er designet til - på en nyskabende, hurtig og enkel måde - at kunne frisætte ressourcer til fremdrift, mere glæde og livskvalitet. 

VIRTUEL REALITY kommer til at ændre verden mere og mere - og du er kun få klik væk fra, at mine podcast med online-VR-programmer også kan ændre din verden.


SMERTER:

Ved brug af podcasten "UD AF SMERTEN" kan 90% opnå en smertereduktion på i gennemsnit 41%, en effekt der kan holde sig i op til 1 døgn. Og podcasten kan bruges så ofte, som der er brug for den.

EKSAMEN:

Forestil dig, at du kun bruger den halve tid derhjemme - og får det dobbelte udbytte.

Og at den nervøsitet, som mindst 85% oplever, når de skal sige noget i en forsamling, forsvinder.

Det bliver en hel del lettere og sjovere, når du bliver eksamensklar.

LIVSSTILSFORANDRINGER:

Den nye podcast "SVIND IND MED DR. PIND" giver dig mulighed allerede fra dit næste måltid at ændre din indstilling til det, du putter i munden. Og det er op til dig, om det skal være en livslang ændring.

Du kan også få en bedre nattesøvn eller bliver bedre til at spille golf.


  • SUPPORT: du er velkommen til frit at maile efter supplerende support.
  • GRATIS e-bøger: "TÆM DIN FOBI" følger med fobi-programmerne - "BRUG BARE HOVEDET" - følger med "Eksamensklar" "UD AF SMERTEN" kan downloades for alle via ved at trykke på bogen. 
  • KONSULTATION: du kan selvfølgelig også bestille tid til en konsultation